Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Camping kerosine kachels

Camping kerosine kachels

Dankzij een kerosine kachel bepaal je mooi zelf wanneer het te koud is op de camping of in je tuinhuisje. Het is immers zonde om een mooie lange zomeravond af te moeten breken wegens een gebrek aan temperatuur.  Meer informatie
Maar ook in de frisse zomerochtenden heb je volop profijt van een kerosine kachel, zo hoef je je croissantje bij het ontbijt ook niet in de kou op te eten.
 
Stil. Efficiënt. Schoon.
De high-tech branders in deze kerosine kachels zorgen voor een schone en efficiënte verbranding, terwijl ze nauwelijks geluid maken. De brandstoffen zijn geur-arm, zodat je geen last hebt van vervelende luchtjes, en je kunt wel 5 uur vooruit met 1 liter brandstof.
 
Safety first
Naast warmte is natuurlijk veiligheid een belangrijke eigenschap. Gelukkig hoef je je daar niet druk om te maken. De kachels gaan automatisch uit als de ruimte de gewenste temperatuur heeft bereikt. Ook met andere gevaren is rekening gehouden, zo zorgt de CO2-sensor ervoor dat je nooit met een teveel aan koolstofdioxide zit. Wees natuurlijk altijd voorzichtig rondom warmtebronnen, maar dankzij de omvalbeveiliging en safe top kan er bijna niks gebeuren.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!