Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Camping gaskachels

Camping gaskachels

Nergens zit het zo lekker buiten als op de camping, en met deze gaskachels blijf je de hele nacht zitten als je dat wilt. Tot in de late uurtjes barbecuen, terwijl je het behaaglijk warm hebt, wie kan zich daar niet nu al op verheugen?  Meer informatie
Met een terrasverwarmers lukt dat ook als het kwik verder gedaald is dan je zou willen. Ben je in het vroege seizoen op pad, en wil je je tuinhuisje of tent binnenin verwarmen? Ook daarvoor zijn er geschikte gaskachels.
 
Gaskachel op wielen
De kachels met wieltjes zijn makkelijk verplaatsbaar, zodat je in je tent of tuinhuisje lekker warm zit. Er zijn ook kleine terrasverwarmers en heaters voor in de tuin of voor de tent. Die zijn niet alleen heerlijk warm, maar de oranje gloed die er vanaf komt is ook nog eens extra sfeervol.
 
Eenvoudig en veilig
De elektronische ontsteking maakt de kachels eenvoudig in gebruik. Uiteraard is ook aan de veiligheid gedacht door middel van een omvalbeveiliging. De meeste kachels zijn precies zo warm af te stellen als je wenst, dankzij hun variabele gascontrole. Zo is een gebied van 50 tot wel 100 vierkante meter te verwarmen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!