Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Camping barbecues

Camping barbecues

Ruik je het al: die alleszeggende, verleidelijke geur van een zojuist aangestoken camping barbecue? Het neemt je direct mee naar dat moment van een glaasje wijn, vlees op de grill en een zonnetje in de rug. Of je nou elektrisch, op houtskool of op gas barbecuet… het is de totaalbeleving die het hem doet. Meer informatie
Koning van de camping
De koning van de camping, de koningin van het kampeerveld. Kamperen is ontspannen, ontspannen is genieten en genieten is… juist: lekker eten! Tijdens je vakantie wil je goed kunnen braden, grillen, smoren, barbecueën. Of dat nou een echt mannending is of niet, dat laten we even in het midden. Feit is dat menig kampeerder zich enigszins verloren voelt zonder goede camping BBQ.
 
Van klein tot groot
Bij Vrijbuiter houden we rekening met alle soorten BBQ-fanaten. Van kleine en compacte BBQ`s voor een dagje in het park of op reis, tot aan het grotere werk voor het feestje in de achtertuin. Hier vind je barbecues van topmerken als Weber, Campingaz en Outdoorchef. Medium of rare, laat die zomer maar komen!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!