Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Cadac Safari Chef gasbarbecues

Cadac Safari Chef gasbarbecues

De Safari Chef gasbarbecues van Cadac zijn de perfecte lichtgewicht reisgenootjes voor op vakantie. Deze barbecues zijn heerlijk compact en makkelijk mee te nemen in de bijbehorende draagtas. Meer informatie
Alleskunner
Je bereidt de lekkerste maaltijden met deze alleskunners. Ze hebben namelijk 4 kookoppervlakken. Je maakt op de pandrager bijvoorbeeld een pasta. Op het grillrooster kun je lekker barbecueën en op de bakplaat kun je je omeletje bakken. De bijbehorende barbecuepan kun je ook als deksel gebruiken. Daarnaast is ‘ie ook nog eens lekker licht, een perfecte kampeerbarbecue dus.
 
Skottelskaar
Cadac kom uit Zuid Afrika. Ze zijn bekend van de, op de camping niet weg te denken, Skottelbraai. In 1992 begonnen ze met de verkoop met de ‘Wok op een stok’, zoals toen de Skottelbraai werd genoemd. Het idee van de Skottelbraai komt van het Zuid Afrikaanse platteland. Boeren vormen een groot deel van de bevolking daar. Wanneer ze aan het werk waren stookten ze een vuur voor het eten. Hierboven plaatsten ze een ploegschaar (Skottelskaar) en daarop ‘braaiden’ ze hun vlees. Dit is verder uitgewerkt tot de Skottelbraai.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!