Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Cadac Grillo Chef gasbarbecues

Cadac Grillo Chef gasbarbecues

Met een Cadac Grillo Chef gasbarbecue verzorg jij een topbarbecue. De Cadac Grillo is perfect voor 6 personen. Met het kookoppervlak van 38 en een hoogte van 70 centimeter heb je plek genoeg om de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Elektrische ontsteker
De barbecues zijn voorzien van een elektrische ontsteker, dus geen gedoe met lucifers! Als je klaar bent demonteer je ‘m heel gemakkelijk zonder gereedschap. Dan kun je hem zo weer meenemen in de bijgeleverde draagtas! Hij weegt maar 5 kilo, dus je neemt hem overal naartoe.
 
Skottelbraai
Cadac is natuurlijk bekend dankzij de skottelbraai. Deze is haast niet meer weg te denken uit het campingbeeld. Maar ze maken nog veel meer barbecues, allemaal met de degelijkheid van de skottelbraai. De barbecues van Cadac zijn vaak binnen een half uurtje op te bouwen. Daarnaast hanteren ze hun eigen Big Five. Dat is allereerst de Easy Assembly, dus makkelijk op te bouwen. Verder zijn GreenGrill, ThermOGrilll, Easy Clean en Modular onderdeel van de Big Five. Hierin is milieuvriendelijkheid, efficiëntie en gebruiksgemak de hoofdlijn. Neem een kijkje in ons assortiment aan Cadac barbecues en kies de datum voor jouw volgende ‘braai’ ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!