Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Cadac barbecues

Cadac barbecues

Lekker bakken op de skottelbraai van Cadac. Hij is bijna niet meer weg te denken uit het campingbeeld. En dit is zeker niet verrassend.  Meer informatie
Dit komt namelijk door het gebruiksgemak. Geen moeite met aansteken of as zoals bij kolenbarbecues. Met een gasbarbecue van Cadac bak en gril je op een krachtige gasbrander. Door de anti-aanbaklaagjes plakt je vlees ook niet meer vast.

Ploegscharen
De origine van de skottelbraai ligt in Zuid-Afrika. Daar bakten lokale boeren vlees op hun ploegscharen boven het vuur. Dit is wat gemoderniseerd door Cadac. Sindsdien is de Zuid-Afrikaanse ‘ploegschaar’ erg populair. En niet alleen de skottelbraai is populair. Ook de gasbarbecues van Cadac staan hoog aangeschreven. Door de optionele accessoires worden de mogelijkheden uitgebreid. Cadac verkoopt namelijk ook een paellapan of pizzasteen voor bij de barbecue. Hierdoor maak je nog meer maaltjes op jouw barbecue! Bij Vrijbuiter vind je jouw voorkeur!

Bak een lekker, klassiek Hollands maaltje of geef een echte barbecue. De keuze is aan jou. Enne… zeg nou zelf? Wat is kamperen zonder een barbecuetje?

Een moment, we updaten jouw winkelmand!