Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Bon Fire barbecues

Bon Fire barbecues

Maak een heerlijke paella boven het open vuur met een Bon Fire driepoot. Maak hem net zoals de dagarbeiders hem ooit als lunch maakten in de velden van Valencia. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

De Bon Fire combineert het open vuur met een driepoot om maaltijden in een keer te bereiden. Ben je iets minder begaafd in het koken? Met een biertje in de hand en worstjes boven het vuur moet het ook allemaal wel goedkomen ;).
 
Veel extra’s!
Met een Bon Fire  geniet je  heerlijk van het open vuur. Door de vele accessoires die er voor de Bon Fire driepoot te koop zijn kun je jouw Bon Fire naar je eigen wensen inrichten. Denk aan een grillroostertje, zodat jij lekker vlees kunt grillen. Met de mooie pannen van Bon Fire kun je ook een heerlijke stoofpot maken of een lekker soepje. Of koop een koekenpan met een lange steel voor de kids. Pannenkoeken bakken was nog nooit zo leuk.

Hou het dus lekker simpel, maar ietsje stoerder dan een barbecue. Organiseer een avondje met je vrienden of neem hem mee op vakantie. Echt lekker back to basic.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!