Bo-Camp campingstoelen

Met de campingstoelen van Bo-camp zit je altijd goed! Bo-camp ontwikkelt continu producten om jouw kampeervakantie zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Zo kun je binnen en buiten optimaal genieten. Outdoorstoelen zoals outdoorstoelen bedoeld zijn. Lees meer

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Gemak, luxe, of allebei
De één snakt meer naar luxe dan de ander, en daar houden ze bij Bo-camp rekening mee. Kies voor een klapstoel voor gemak, of voor een vouwstoel voor extra comfort. Een vouwstoel moet je vaak even zelf in elkaar zetten, maar is daardoor wat compacter. Bij Bo-camp vind je ook een veilige en comfortabele stoelen voor kinderen. 
 
De keuze is reuze
Bij de campingstoelen van Bo-camp is overal aan gedacht. Bijvoorbeeld een safety-lock tegen ongewenst inklappen, of ventilatiegaas voor extra comfort tijdens warme dagen. Ga jij binnenkort naar de zon? Kies voor een stoel met houten leuningen die ook fijn aanvoelen in de brandende zon, of een stoel met armlegger waarin je ook nog je mok koffie kwijt kan. Blijf jij niet op één plek? Dan is een lichtgewicht stoel met een aluminium frame ideaal. Bo-camp heeft ook campingstoelen met een handige draagtas erbij.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!