Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Black Friday Deals 2020

Black Friday Deals 2020

Tot en met maandag 30 november 2020 is het Black Friday bij Vrijbuiter! Hieronder vind je de artikelen die we voor je geselecteerd hebben. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Black Friday Deals bij Vrijbuiter

Black Friday is ondertussen uitgegroeid tot dé traditionele inluiding van een decembermaand vol leuke plannen en gezelligheid. Dit jaar misschien iets anders dan anders, maar dat weerhoudt ons er in ieder geval niet van er iets moois van te maken. Want juist in tijden dat we ons op andere manieren moeten zien te vermaken, komt het meest creatieve in ons naar boven. Boek eens een tiny house op de Veluwe bijvoorbeeld. Of maak een wandeling in een van de 21 beschermde natuurgebieden in ons land. Maar niet zonder een paar nieuwe wandelschoenen natuurlijk. Voor een aantrekkelijke prijs ook nog.

Van tas tot tent

Wat je ook gaat doen, Vrijbuiter heeft voor jou een breed aanbod aan Black Friday outdoordeals samengesteld! Klik gerust wat rond in ons Black Friday overzicht. Kleine of grote cadeau's voor de feestdagen of gear voor je eigen outdooravontuur, er zit zeker wat tussen. De aanbiedingen lopen vanaf vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!