Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Birkenstock sandalen 

Herinner je het je nog: opeens waren ze er, de sandalen van Birckenstock. Ze kwamen, zagen en overwonnen en zorgden voor een ware revolutie in sandalenland.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Er werd door Birckenstock korte metten gemaakt met het eerder wat stoffige imago van de sandaal. En met recht. Niet eerder stonden sandalen zo gelijk aan draagcomfort, anatomische perfectie, duurzaamheid én stijl.
 
Een aardige geschiedenis
Maar, de geschiedenis van dit Duitse schoenenmerk gaat veel verder terug. We zullen je er niet tot in detail mee vermoeien, maar al in 1774 werd er melding gemaakt van ene Johann Birckenstock (schoenmaker en onderdaan) en later, eind 19e eeuw, stond Birckenstock wijd en zijd bekend als specialist van flexibele zolen en plastisch maatschoeisel. Dat de sandalen van Birckenstock tegenwoordig zo fantastisch dragen en populair zijn, is dus het resultaat van een eeuwenlange traditie van innovatie en perfectie en het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen.
 
Lopen moet een feestje zijn
Bij Vrijbuiter vinden we dat lopen een feestje moet zijn, onder welke omstandigheid dan ook. Daarom hebben we een ruim aanbod Birckenstock sandalen in onze collectie, voor dames, heren en kinderen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!