m.u.v zware of grote artikelen

BIOLITE CAMPSTOVE FAMILY BUNDLE

5,0

Biolite maakt het kamperen weer avontuurlijk met deze brander bereid je de maaltijd met niets dan de takjes die je verzamelt tijdens je reis. Je hoeft dus geen zware, dure en vervuilende brandstoffen mee te dragen. Snel aan te steken, vlug aan de kook en makkelijk te gebruiken. Door hitte van het vuur om te zetten in bruikbare elektriciteit, kun je met deze brander een telefoon, verlichting of andere gadgets opladen terwijl je de maaltijd bereidt. Anders dan zonnepanelen biedt de BioLite Stove een laadpunt wanneer het jou uitkomt. Met de BioLite KettlePot heb je een ketel en een pan in één en kost het je geen extra ruimte. Of je nu koffie wilt zetten om de dag mee te beginnen, of een stevig maaltje wilt bereiden aan het einde van een lange tocht. De BioLite Portable Grill biedt een veilige, naadloze en plezierige manier voor het klaarmaken van je favoriete maaltijden op je BioLite CampStove houtbrander. Het unieke ontwerp laat je grillen terwijl je vuur brandt, zonder de noodzaak voor houtskool of gas.

meer informatie

...

Dit product kun je online niet bestellen. Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde winkel om te kijken of het product daar op voorraad is.

Je bekijkt nu: BIOLITE CAMPSTOVE FAMILY BUNDLE

Vergelijkbare productcategorieën

Andere klanten kochten ook


Specificaties

productnummer 285872
Merk Biolite
Model Campstove Family Bundle

Vergelijkbare producten


Beoordeling over BIOLITE CAMPSTOVE FAMILY BUNDLE

1 reviews

Anoniem - 16-6-2016 10:42:53

Prima brander,zeer stabiel door de drie poten en door de ingebouwde ventilator (deze maakt gebruik van de stroom die je zelf opwekt door hem aan te steken) brand deze zo goed als rookvrij.Veel stroom om iets op te laden geeft hij niet, het duurt allemaal wat langer, maar het werkt wel.(en we hebben geen haast in de vakantie toch?) Ook de kettle als de grill doen wat ze moeten doen. Het lampje dat erbij zit is leuke bijkomstigheid en heeft een dimmer erop zitten. Voor de rest is de brander natuurlijk ook leuk te gebruiken om een veilig "kampvuurtje" te hebben.


Beoordeling

5 sterren 1 1

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 5,0