Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Binnententen

Binnententen

Het belang van een goede binnentent is niet te onderschatten. Veelal heeft de binnentent een isolerende werking, zodat de koude nachten ietsje minder koud zijn. Ook belangrijk zijn goede ventilatiemogelijkheden.  Meer informatie
Of het nu koud of warm is, muggen en ander gespuis blijven buiten je slaapgedeelte door de horren, terwijl frisse lucht volop naar binnen kan.
 
Optioneel
Voor een aantal tenten is er een optionele binnentent verkrijgbaar. Deze past dus specifiek en alleen bij de bijbehorende buitentent. Je gebruikt de binnentent om (extra) slaapcabines te creëren, zodat er voor elke kampeerder een eigen kamer beschikbaar wordt. Veel binnententen creëren een extra luchtlaag tussen de binnen- en buitentent. De lucht tussen de twee doeken staat stil, wat zorgt voor isolatie en een warmere temperatuur in het slaapgedeelte.
 
Comfort
Bepaalde modellen beschikken tevens over een gronddeken in de binnentent, die optrekkende kou blokkeert. Let er wel op dat je met een binnentent altijd een beetje ruimte inlevert. Ook wordt het pakvolume en gewicht van de tent ietsje groter, maar daar krijg je dus veel comfort voor terug.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!