COVID-19: geopend met jouw veiligheid voorop
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Bezorging en verzendkosten

Alles over je bestelling bij Vrijbuiter

Bezorging en verzendkosten 

Verzendkosten

Heb je een bestelling geplaatst vanaf € 30 en woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan bezorgen wij het product gratis bij je thuis. Heb je een bestelling geplaatst tot € 30? Dan brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. Voor het verzenden van grote artikelen zoals parasols of luifels berekenen we € 15 tot € 25 bezorgtoeslag. Let op: dit geldt alleen voor grote artikelen tot € 500. Voor bestellingen boven de € 500 brengen we geen extra bezorgkosten in rekening.

Levertijd

Heb je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) een bestelling geplaatst voor 21.00 uur, dan wordt deze de volgende dag bezorgd. Een bestelling die in het weekend is geplaatst, wordt dinsdag afgeleverd.

Hoe verzenden we? 

Post NL verzorgt alle verzendingen voor Vrijbuiter. Indien je bestelling meerdere items bevat kan het zijn dat we de bestelling moeten opsplitsen in meerdere pakketten. In dat geval ontvang je meer dan één trackingscode van ons. Zodra je bestelling door ons is klaargemaakt en deze bij Post NL wordt binnengescand krijg je een e-mail via Post NL met de track en trace informatie. Tip: bekijk je bestelling, de bestelstatus en je factuur op je persoonlijke Vrijbuiter account.  
 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!