Bezorging en verzendkosten

Alles over je bestelling bij Vrijbuiter

Bezorging en verzendkosten 

Verzendkosten

Heb je een bestelling geplaatst vanaf € 25 en woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan bezorgen wij het product gratis bij je thuis. Heb je een bestelling geplaatst tot € 25? Dan brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. Voor het verzenden van grote artikelen zoals parasols of luifels berekenen we € 15 tot € 25 bezorgtoeslag. Let op: dit geldt alleen voor grote artikelen tot € 500. Voor bestellingen boven de € 500 brengen we geen extra bezorgkosten in rekening.

Hoe verzenden we? 

Sandd verzorgt alle verzendingen voor Vrijbuiter. Indien je bestelling meerdere items bevat kan het zijn dat we de bestelling moeten opsplitsen in meerdere pakketten. In dat geval ontvang je meer dan één trackingscode van ons. Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem: via de trackingslink kunt u aangeven wanneer u uw pakket wenst te ontvangen. Zodra je bestelling door ons is klaargemaakt en aangemeld voor verzending krijg je een e-mail via Sandd met de track en trace informatie. Tip: bekijk je bestelling, de bestelstatus en je factuur op je persoonlijke Vrijbuiter account.  
Verpakkingsloos verzenden:
Via Sandd hebben we de mogelijkheid om uw bestelling zonder verpakking, dus zonder extra doos en verpakkingsmateriaal, aan u te versturen. Hoe werkt dit? Wij verpakken uw bestelling in een afsluitbare krat die vervolgens door de bezorger van Sandd aan u wordt aangeboden. U kunt de verzegeling verwijderen en de bestelde producten uit de krat halen. De bezorger neemt de krat gewoon weer mee! Zo heeft u geen extra afval en kan de krat weer opnieuw worden gebruikt!

Een nieuwe duurzame oplossing dus van Sandd, waarvan wij ook graag gebruikmaken!

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!