Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.
Vrijbuiter Gouda en Zaandam zijn weer open!

Bezorging en verzendkosten

Alles over je bestelling bij Vrijbuiter

Op dit moment is het niet mogelijk om een online bestelling te plaatsen. Ga naar één van onze 4 winkels. Meer informatie omtrent onze huidige situatie vind je op de nieuwspagina en op veelgestelde vragen proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Bezorging en verzendkosten 

Verzendkosten

Heb je een bestelling geplaatst vanaf € 15 en woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan bezorgen wij het product gratis bij je thuis. Heb je een bestelling geplaatst tot € 15? Dan brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. Voor het verzenden van grote artikelen zoals parasols of luifels berekenen we € 15 tot € 25 bezorgtoeslag. Let op: dit geldt alleen voor grote artikelen tot € 500. Voor bestellingen boven de € 500 brengen we geen extra bezorgkosten in rekening.

Hoe verzenden we? 

PostNL verzorgt alle verzendingen voor Vrijbuiter. Indien je bestelling meerdere items bevat kan het zijn dat we de bestelling moeten opsplitsen in meerdere pakketten. In dat geval ontvang je meer dan één trackingscode van ons. Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem: PostNL doet altijd 2 tot 3 afleverpogingen. Mocht dat ook niet lukken dan brengt PostNL je pakket naar een servicepunt bij jou in de buurt. Zodra je bestelling door ons is klaargemaakt voor verzending sturen we je een e-mail toe. Tip: bekijk je bestelling, de bestelstatus en je factuur op je persoonlijke Vrijbuiter account.      

Track & Trace code 

Wil je de bestelling volgen? Ga naar de website van PostNL en vul daar de trackingcode in die we je toesturen per e-mail. Het kan tot 24 uur duren voordat de trackinginformatie van je bestelling beschikbaar is.

Vrijbuiter NL
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!