Gratis levering vanaf €50,-
Gratis retourneren in de winkel
30 dagen bedenktijd

Levertijd

Heb je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) een bestelling voor 15:30 uur geplaatst, dan wordt het product dezelfde dag nog verzonden (mits deze geleverd direct geleverd wordt vanuit ons Webshop Magazijn in Zaandam). Let op: Een bestelling die in het weekend is geplaatst, wordt dinsdag afgeleverd.

Een aantal van onze producten worden geleverd vanuit onze winkels in Gouda en Zaandam. Bij deze producten geldt een andere en langere levertijd. Op de productpagina en in de stappen na betaling staat hier een levertijd vermeld van 1 tot 2 werkdagen voor de winkel in Zaandam en 3 tot 5 werkdagen voor de winkel in Gouda.

Heb je een bestelling geplaatst vanaf € 50 en woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan bezorgen wij het product gratis bij je thuis. Heb je een bestelling geplaatst tot € 50? Dan brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. 

Hoe verzenden wij onze producten?

Wij bezorgen onze verzendingen met PostNL. De samenwerking met deze vervoerspartij geeft ons de maximale mogelijkheden en flexibiliteit om jouw bestelling snel én op tijd af te leveren. Indien je bestelling meerdere items bevat kan het zijn dat we de bestelling moeten opsplitsen in meerdere pakketten. In dat geval ontvang je meer dan één trackingscode van ons. Zodra je bestelling door ons is klaargemaakt en deze bij het vervoersbedrijf wordt binnengescand krijg je een e-mail via de vervoerder met de track & trace informatie.

Tip: Volg je bestelling en bestelstatus via jouw Track&Trace op https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/ en vind je factuur binnen je persoonlijke Vrijbuiter account.

 

Menu
Winkels
Verlanglijst
Account
Winkelmand