Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Bergstein laarzen

Bergstein laarzen

De Bergstein laarzen komen je natuurlijk vooral bekend voor vanwege het klassieke model in de vele verschillende sprankelende kleuren. Maar dit keigoede merk heeft nog een aantal toppers in huis. Meer informatie
Voor zowel heren, dames als kinderen heeft Bergstein laarzen die je beschermen tegen alle vormen van water. Of het nou gaat om dikke hoosbuien of een sneeuwstorm, met een laars van Bergstein ben je er uitstekend tegen gewapend. Bestel je nieuwe paar laarzen snel online of kom ze passen in één van onze winkels.
 
Klassieke rainboots of snowboots voor kinderen
Kleurrijk, vrolijk, sprankelend maar vooral water- en sneeuwdicht zijn deze klassieke laarzen. We hebben ook kinderlaarzen van Bergstein. Ze zijn praktisch onmisbaar in ons regenachtige koude kikkerlandje. De laarzen worden gemaakt van natuurrubber waardoor ze soepel zijn en lekker dragen. Ideale laarzen om heerlijk mee buiten te spelen en in de plassen te stampen.
 
Outdoorlaarzen voor dames en heren
De outdoorlaarzen van Bergstein voor dames en heren zijn ook behoorlijk populair onder outdoorliefhebbers. Het zijn namelijk outdoorlaarzen zoals outdoorlaarzen horen te zijn. Waterdicht tot aan de bovenkant van de laars. Stevige rubberen zolen die zorgen voor veel grip. Een lekkere voering die je beschermt tegen de kou. En het leer is van stevige kwaliteit en geeft je voeten voldoende ruimte om te luchten.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!