Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

ARVA EVO5 LAWINEPIEPER

Met de Arva Evo5 lawinepieper kun je radiogolven uitzenden en volgen. Zo kunnen je vrienden in geval van nood met behulp van de pieper snel achterhalen waar je onder de sneeuw bedolven bent geraakt en je vlug uitgraven. Maak je ski- of snowboarduitrusting compleet met deze lawine-bescherming van Arva.

meer informatie

...

Dit product is niet online te bestellen. Controleer of hij beschikbaar is in jouw Vrijbuiter Winkel. Bel met 085-8085106 om je Call & Collect bestelling te plaatsen.

De Arva EVO5 lawinepieper is een zeer compacte lawinepieper met hoog gebruiksgemak, zonder in te boeten in prestaties. Dit maakt de Arva EVO5 geschikt voor zowel de ‘alledaagse’ gebruiker als veeleisende professionals. De EVO5 past in de palm van je hand en stop je eenvoudig weg in de zak van je skibroek. Je hebt dus geen holster meer nodig en de pieper is daarom altijd snel te pakken. Met eigenschappen als een 50m bandbreedte, groepscheckfunctie, markeerfunctie voor slachtoffers en een automatische terugschakeling naar de zendmodus is dit een lawinepieper boordevol techniek.


Specificaties

Productnummer 1276479
Merk Arva
Model Lawinepieper
Gewicht 170 gr
Secundaire kleur Rood

Een moment, we updaten jouw winkelmand!