Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Afvalwatertanks

Afvalwatertanks

Afvalwatertanks vangen je afvalwater op als je onderweg bent met je caravan. Wel zo netjes om niet overal zomaar al je afvalwater te lozen. Bij Vrijbuiter hebben we afvalwatertanks van bekende merken als Bo-Camp, Fiamma en ook van ons eigen merk Vrijbuiter Outdoor.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Bestel je afvalwatertank direct online of haal hem op in één van onze winkels.
 
Met of zonder wielen
Afvalwatertanks zijn er in diverse uitvoeringen. Zo hebben we de klassieke jerrycan-model met twee openingen, één aan de bovenkant en één op de zijkant. Zodat je de afvalwatertank stabiel kunt plaatsen in je caravan en ook net zo gemakkelijk leegt. We hebben ook afvalwatertanks met wielen, waarmee je in een handomdraai je afvalwater wegrijdt. Reuze handig toch.
 
Dop kwijt, geen probleem
Het grote voordeel van losse afvalwatertanks is dat je ze gemakkelijk uit je caravan haalt om ze schoon te maken. En je hebt de vrijheid om ze te plaatsen waar je wilt. Ideaal toch? Mocht je de dop van je afvalwatertank kwijt zijn. Geen probleem, kan gebeuren. We verkopen ook losse doppen bij Vrijbuiter. Kijk snel of er een afvalwatertank of dop voor je tussen zit. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!