Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
4-persoons katoenen tenten

4-persoons katoenen tenten

Katoenen tenten hebben hun trouwe kampeerdiensten al jarenlang bewezen, deze 4 persoonsmodellen bieden veel comfort. Een katoenen tent is een alleskunner en beweegt met het weer mee. Regenbuitje?  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Geen probleem, katoen kan goed tegen regen en is erg waterdicht. Hierdoor krijg je straks geen last van nattigheid in je tent! Schijnt de zon? Dan biedt het stevige katoen weerstand en houdt de tent zo lang mogelijk lekker koel.
 
Gebruik de ruimte
Ben je met maximaal 4 vrienden of gezinsleden op stap, dan is een 4-persoons katoenen tent een heerlijk onderkomen. Je slaapt er comfortabel in met z’n vieren en geniet van alle natuurlijke eigenschappen die katoen te bieden heeft. Maar zoek je juist meer leefruimte dan is een 4-persoons tent ook perfect voor een kleiner gezelschap: je gebruikt de extra slaapruimte dan gewoon als opslag of om lekker diagonaal te kunnen slapen.
 
Voor de kenner
Ben je een echte kampeerder, een ervaren liefhebber en campingconnaisseur? Dan is een katoenen tent echt iets voor jou. Deze tenten vragen namelijk om het nodige inzicht en vertrouwen op goed onderhoud. Maar daar krijg je dan ook heel veel voor terug. Bij ons vind je katoenen en poly-katoenen tenten (die zijn iets lichter) voor de meest uiteenlopende avonturen en kampeerwensen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!