3-persoons koepeltenten

3-persoons koepeltenten

Comfortabel met 3 personen in de koepeltent of gewoon wat meer ruimte met z’n tweeën? Onze koepeltentjes zijn alleskunners. Ze zijn licht, nemen weinig ruimte in beslag en een beetje campingganger zet zijn favoriete model geblinddoekt op. Ga je de uitdaging aan? Lees meer
In mum van tijd je eigen koepel
Niet voor niets zie je op alle campings, kampeerplaatsen en festivals honderden koepeltjes staan. Soms met 2 en maximaal met 4 tentstokken, zet je in een mum van tijd je eigen koepeldomeintje op. Of dat nou tijdens een trektocht is, of voor de kleinkinderen die komen logeren: de koepeltent hoeft zijn kwaliteiten niet eens meer te bewijzen. Iedereen weet per slot van rekening dat deze tenten eenvoudig, licht van gewicht en super handig zijn. Een 3-persoons koepeltent wordt stiekem vaak maar door 2 personen gebruikt, zo hou je meer ruimte over voor je bagage en.. nou ja, voor jezelf. Gratis tip!
 
Allemansvriend
Onze koepeltenten zijn echte allemansvrienden. Ze kunnen het uitermate goed vinden met campers, caravans en grote tenten. Maar ook met rugtassen, backpacks en wandelschoenen gaan ze graag op avontuur. Of ze nou van Coleman, Eureka! of Vrijbuiter Outdoor zijn, zet je koepeltje maar op!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!