Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
2-persoons katoenen tenten

2-persoons katoenen tenten

Een katoenen tent is de natuurlijke krachtpatser onder de tenten, ook de 2-persoons uitvoeringen! De grote varianten zijn ideaal voor seizoensplaatsen, de kleinere varianten doen het ook goed als je je wat vaker verplaatst. Let er wel op dat katoen over het algemeen iets meer weegt. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

(Ka)toen was geluk nog heel gewoon
Katoenen tenten hebben hun jarenlange trouwe kampeerdiensten telkens weer bewezen. Een katoenen tent is een alleskunner en beweegt met het weer mee. Regent het? Dan zuigen de vezels zich vol en worden zo honderd procent waterdicht. Schijnt de zon? Dan biedt het stevige katoen weerstand en houdt het de tent zo lang mogelijk lekker koel.
 
Voor de kenner
Kamperen in een katoenen tent biedt vooral heel veel comfort en duurzaamheid. Het materiaal vergt wel de nodige kennis en zorgvuldigheid bij het onderhoud en het inpakken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je het doek zo droog mogelijk wegstopt. Lukt dat niet? Laat het dan wanneer het kan wel goed drogen en vouw het netjes op. Zo vergroot je de levensduur en de natuurlijke bescherming van dit prachtige materiaal.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!