Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

12-volt koelboxen

Een 12 volt koelbox sluit je eenvoudig aan op de sigarettenaansteker in je auto. Heel handig dus als je onderweg in de auto wilt genieten gekoelde hapjes en drankjes.  Meer informatie
Maar ook als je op de camping je entree wilt maken met koud bier of proviand natuurlijk. De meeste auto’s hebben tegenwoordig ook zo’n aansluiting in de kofferbak. Ideaal dus als je weinig ruimte in je tent hebt, of geen toegang tot stroom.
 
Coole merken
Bij Vrijbuiter hebben we een ruim assortiment 12 volt koelboxen. Met bekende merken als Campingaz, Bo-camp, Coleman en natuurlijk ons eigen merk Vrijbuiter Outdoor, is er vast een koelbox bij die de rol van je koelkast van thuis tijdelijk kan vervangen. Ideale koelboxen voor een kampeertrip of picknick in het bos of park.
 
Van ijskast tot 6-pack koeler
We hebben 12 volt koelboxen in meerdere soorten en maten. Van grote formaten waar je met gemak je hele ijskast in overlaadt, tot kleine mobiele modellen voor precies een 6-pack. Hou je niet van tillen? We hebben ze ook op wielen. Bestel je koelbox direct online of kom langs in onze winkels.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!